1. Divisjon Kvinner

Tok tidenes første seier

Søndag kom tidenes første seier for Wing-jentene.

Se også bildene fra kampene her

Clarion

Trøblete serieåpning

Det har vært en trøblete serieåpning for det nystartede damelaget til Wing Allianse idrettslag. I oktober skulle de hatt serieåpning mot et annet nystartet lag, men bare dager før avreise til Skedsmo fikk de beskjed om at kampene blei avlyst fordi det var rot i lisensene til Skedsmo jentene. Dermed blei seriestarten utsatt til denne helgen for jentene fra Trøndelag. Stavanger 2 holdt lenge følge i toppen av 1.divisjon sist sesong, så det blir en god test på hvordan trønderjentene ligger ann.

Stavanger 2 vant det første oppgjøret. Foto:Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Stavanger 2 vant det første oppgjøret. Foto:Kenneth Myhre/kennethmyhre.no

Tap i serieåpningen

Det nystartede laget fikk en tøff start på sesongen på isbane 2 mot Stavanger jentene. Det tar nemlig kun tjuefem sekunder før Stavanger setter kampens første scoring, og minutter senere dobler hjemmelaget ledelsen. Wing jentene kommer seg gradvis fra den grusomme starten utover i kampen, men Stavanger vinner tilslutt med komfortable 6-3.

Etter en god nattssøvn og en god frokost på Energy hotellet var Wing jentene klare for å vise at de er mye bedre enn det de viste dagen i forveien.  Det gjør de uten tvil, og har full kontroll på kampen. Trønderjentene vinner tilslutt 4-1, og kan ta med seg sin første seier på flyet hjem til Trøndelag.

Wing laget har mye å kjempe for gjennom denne sesongen, og motivasjonen er nok for å kapre en av de to plassene som fører til at de kvalifiserer seg til en NM kvartfinale i midten av mars. NM for damer skal arrangeres nettopp på Wing sin hjemmebane i Leangen Arena.

ClarionKitchen

Calendar

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031