1. Divisjon Menn

Suverene Vikings vant igjen

Vikings tok sin tolvte strake seier hjemme mot Bergen, og holder stø kurs mot seriegull.

Se også bildene fra kampen her

Tønsberg Vikings har vært suverene i åpningen av denne sesongen, laget står etter helgens kamper mot Bergen med hele 12 seire på rad.
Foreløpig er det ingen som har klart å stoppe Brett Stewart sitt mannskap, og når en tredjedel av sesongen er spilt leder Vestfold-laget med ni poeng.

Etter en litt små-amper kamp på lørdag, hvor Tønsberg måtte drepe to fem minutters undertall var planen foran returoppgjøret søndag å holde seg rolig og fokusere på å spille hockey.

Det tar ikke mer enn et drøyt minutt før Henri Sandvik finner Joachim Stadsvik på bakerste, og Vikings er i føringen fra start av.

Tiltross for et massivt press fra hjemmelaget i første periode, så er det Bergen som får utligningen kun minuttet etterpå.

Det ligger flere Vikings scoringer i luften i CB Elektro Arena, og midtveis i perioden er det nettopp Stadsvik og Sandvik som er en trussel igjen for Bergen. Rollene er byttet om fra den første scoringen og Sandvik setter kaldt inn 2-1.

Sandvik har noen meninger om Bergen mens han følges av isen. Foto:Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Henri Sandvik har noen meninger om Bergen mens han følges av isen. Foto:Kenneth Myhre/kennethmyhre.no

NÅDELØS MOT GJESTENES SPILLESTIL

Brett Stewart og Vikings var lite imponert over måten Bergen spiller på.

– De kaster seg, og later som om at de er skadet. Men så er de klar til å spille neste bytt.

Det er situasjonen hvor Sandvik blir sendt i dusjen etter en takling mot hode og nakke Vikings reagerer på:

– Sebastian Kjos ligger nesten urørlig på isen etter taklingen, men neste bytt er han klar til spill igjen.

RETT I DUSJEN, MEN TØNSBERG SCORET IGJEN…

Henri Sandvik blir sendt i dusjen etter taklingen på Bergen sin kaptein, og som i lørdagens kamp må Vikings ut å drepe et fem minutter langt undertall. Men med over ett minutt igjen av undertallet er Vikings dødelig effektive, og Mika Halava øker ledelsen til 3-1 i undertallet.

I siste perioden har Vikings igjen full kontroll på kampen, og gjesten klarer ikke å produsere de helt store målsjansene. Med fattige to skudd på mål i den siste perioden blir det vanskelig for gjestene å hente opp 3-1 ledelsen til hjemmelaget. Da hjelper det heller ikke at Mikkel Seiergren Christiansen punkterer kampen med Vikings sin fjerde scoring for kvelden.

Vikings øker dermed sitt forsprang på tabellen, Narvik er foreløpig nærmeste utfordrer men de er hele 9 poeng bak de suverene serielederne fra Tønsberg.

facebook

Calendar

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031