Get-ligaen

Stavanger kjempet godt i DNB og vant fortjent

Stavanger tok lørdag i mot Vålerenga til dyst i Get-ligaen. Og før kampen ble det avholdt 1. minutts stillhet for Paris offrene. 

Det ble en amper første periode. Først dro Morten Ask på seg 2+10 minutter, men Vålerenga ridde godt av i undertallet. Men scoringen skulle alikevel komme. Etter fem minutter smalt det fra ungutten Johannes Johannesen som satte sitt første mål for Stavanger. Ut over det så ble det ikke så mye mere av den første perioden, Tommy Kristiansen dro på seg 2+10 for takling bakfra på Tallak Lyngset, som fikk seg en smell og forsvant fra isen resten av peiroden.

Det virket som om at Lyngset kom seg fra smellen uten noen alvorlige skader, for i den andre peiroden var han tilbake på is. Perioden startet litt bedre for Vålerenga, etter snaue minuttet så fikk Morten Ask pucken på blå, lempet inn foran Holm i Stavamger målet hvor Martin Laumann Ylven sto å styrte pucken inn. Og etter at Stavanger har ridd av ett undertall så smeller de til igjen, denne gangen var det Josh Soares sin tur. Fikk pucken servert av Andy Sertish rett innenfor blå linjen, sklè elegant inn foran Steffen Søberg og satte den til nederst til venstre.

Laumann Ylven styrte inn utligningen. FOTO: Kenneth Myhre
Laumann Ylven styrte inn utligningen. FOTO: Kenneth Myhre

 

Og nok en gang, like etter så var de der igjen, Christian Dahl-Andersen fikk en retur av Søberg som han satte rett i nett-taket uten problem. Etter det siste målet ble det ikke så mye mer i den andre perioden, så lagene kunne gå til pause på en ikke så komfortabel 3-1 ledelse til Oilers.

Den tredje perioden ble litt stillere mål-messig, men tempoet var det ikke noe å si på. Begge lag presset på, men til syvende og sist så var det Stavanger som kjørte det meste av spillet til tross for mange gode Vålerenga sjanser også. Til tross alle sjansene så avsluttet matchen på stillingen 3-1 til Stavanger. Og Vålerengas seiersrekke brutt.

Dahl Andersen satte spikeren i kista. FOTO: Kenneth Myhre
Dahl Andersen satte spikeren i kista. FOTO: Kenneth Myhre

 

 

Skal du på hockeytur til Stavanger? Sjekk inn på Clarion Hotel Energy, kun ett steinkast unna DNB Arena.
Skal du på hockeytur til Stavanger? Sjekk inn på Clarion Hotel Energy, kun ett steinkast unna DNB Arena.

 

Etter kampen spurte vi hva Stavanger trener Petter Thoresen tenkte om kampen:

-Vi gjør en solid kamp, vi er solide defensive. Vi er kanksje litt ute å sykler i andre periode, men gutta gjør en flott innsats.

Hvis det ikke hadde vært for alle utvisningene, tror du dere ville ha vunnet mere?

– Jeg tror vi kunne putta, to-tre til.

 

Calendar

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031