Bredde

Respektabel snuoperasjon

Bærum Ishall var arena for en snuoperasjon som det står respekt av, for når det gjensto 11 minutter ledet bortelaget 1-3 og alt tydet på at poengene skulle bli med Grüner tilbake til hovedstaden. Men de unge iskrigerne i grønt og rødt ville det annerledes. Og sett under ett var det relativt fortjent at det endte med hjemmeseier.

Jutul/Frisk2 – Grüner 6-3

U17 1. divisjon 22.10.2011

Første periode ble en jevn, om enn ikke velspilt, periode. Skuddstatistikken viste 19-9, men i målprotokollen sto det 1-1. Grüner tok først ledelsen etter 7.50 ved lagets kaptein Nicklas Kruse Malerstuen, men etter snaue 18 minutter utlignet Jutul/Frisk2 ved Tobias Skuterud assistert av Victor Granholm. Grüner hadde hatt to utvisninger som Jutul/Frisk2 utnyttet dårlig.

Og det var utvisninger og linjemenn som skulle komme i fokus i andre periode. Først ble hjemmelagets Tord Sageng Carlin utvist for tripping. Så ble årets mest soleklare icing «vasket ut», og Grüner kunne dermed igjen gå i ledelsen ved Joakim Holter, og det etter at hjemmelaget hadde hatt en stor sjanse i undertall.

Før andre pause var Grüner igjen svært effektive, og assistert av Zakarias Sjue kunne Fredrik Wold kontrollert sette pucken i mål bak Skjalg Stokke Hougen. Det etter at samme Hougen noe unødvendig hadde påført laget en to-minutters utvisning for tripping. Igjen vant hjemmelaget skuddstatistikken 11-6, men dårlig effektivitet gjorde at bortelaget ledet 1-3 ved pause.

Men så var det ishockey da. Og en to-måls ledelse er på ingen måte noen trygg ledelse med 20 minutter effektiv spilletid igjen av kampen. Hjemmelaget fortsatte å pådra seg utvisninger, og det meste tydet altså på at det skulle gå mot en borteseier. Jutul/Frisk2 har imidlertid noen unge måljegere som skulle vise seg frem i løpet av de siste 11 minuttene av kampen.

Etter 49.32 var nok en gang Granholm og Skuterud frempå og reduserte til 2-3, og bare drøye tre minutter senere skapte de samme to balanse i regnskapet. Og de stoppet ikke der. Nye tre minutter gikk før de igjen satte pucken bak Ingunn Anseth i Grüner målet, og dermed kunne Victor Granholm notere seg for årets første hat-trick!Victor Granholm scorer ett av sine tre mål. (FOTO: Finn Eriksen).

Unge Skuterud, som allerede hadde notert seg for ett mål og tre assist, viste etter 57.27 at det bor mye ishockey i den relativt unge kroppen, og fintet ut Grüner keeperen i ren Zucca-stil, og økte hjemmelagets ledelse til 5-3. Med bare halvminuttet igjen å spille tok Grüner ut keeper i et forsøk på å få satt press på hjemmelaget, men som det ofte går når buret er tomt, så kunne Tord Sageng Carlin sette pucken i det tomme buret med bare fire sekunder igjen å spille.

Snuoperasjonen var dermed et faktum, og hjemmelaget er dermed ubeseiret hillil i årets sesong. Et skår i gleden var nyheten om at en av lagets spillere, Jonathan Sørholt Janssen, fikk konstatert brudd i kravebeinet etter en uheldig kollisjon med vantet og vil være ute av spill de neste seks ukene.Jonathan Sørholt Janssen (nr 80) ute i minst 6 uker etter kravebensbrudd. (FOTO: Finn Eriksen).

Andre resultater:

Hasle-Løren – KIL/Nes10 – 2

Holmen – Skien1 – 15

Skien er også ubeseiret i årets sesong etter 3 kamper med solide 34-5 i målforskjell, foran Jutul/Frisk2 med 24-12 i målforskjell.

Skien møter ubeseirede Comet Halden mens Grüner møter Hasle-Løren førstkommende tirsdag.Jutul/Frisk2 hadde problemer med å overliste Grüners keeper, Ingunn Anseth, i to og en halv periode. (Henrik Meisler sto i første periode). FOTO: Finn Eriksen.

 

Calendar

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031