Utland

Rangers sjokkerte Columbus helt på tampen

Colombus Blue Jackets tok natt til lørdag i mot New York Rangers til dyst i NHL.

HomeOpener2015Twitter (1)

Det ble en traurig første periode for begge lag, tøffe tak og mye fysisk kontakt fra begge lag, men det var New York Rangers som tok føringen etter 19 minutter og 16 sekunder da fikk selveste Mats Zuccarello Aasen tak i pucken og lempet den inn mot mål på backhand, pucken snek seg ved siden av skulderen til Sergei Bobrovsky og dermed 1-0 til Rangers.

Den andre perioden ble ikke så ulik den første, mye knuffing og god puckføring fra begge lag. Men denne perioden var det Colombus som skulle få målet og utlikne, og det var det Cam Atkinson som sto for etter 11 minutter spilt. Rangers fikk noen gode sjanser etter målet, men klarte ikke omsette dem og dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-1.

Men den tredje perioden skulle bli meget underholdene. Med fire minuter igjen sendte Brandon Saad Blue Jackets i ledelsen med 2-1. Kun minuttet senere var Rangers Oscar Lindberg på rett sted til rett tid og satte inn utligningen, og alt lå til rette for noen intense sluttminutter. For kun sekunder senere sendte Kevin Hayes Rangers opp i ledelsen, slo pucken inn i mål fra død vinkel og inn bak loffen til Bobrovsky. Intensiteten skulle ikke stoppe der, for med ett enslig minutt igjen på klokka så var ”Zucca” igjen på pletten og satte inn sitt andre for kvelden.

Mats Zuccarello Aasen puttet to og ble matchvinner mot Colombus Blue Jackets natt til lørdag norsk tid. (FOTO: Med tillatelse fra Mats Zuccarellos Offisielle Facebook side.)
Mats Zuccarello Aasen puttet to og ble matchvinner mot Colombus Blue Jackets natt til lørdag norsk tid. (FOTO: Med tillatelse fra Mats Zuccarellos Offisielle Facebook side.)

 

Jeg kan også legge til at dette var Alan Vigneault’s seier nummer 100 som trener i New York Rangers.

Det ble dermed en festkveld for ishockey i Colombus til slutt. Fra 1-1 til 4-2 på kun få minutter! 

Lagene møtes igjen til dyst allerede natt til søndag klokka 01:05 norsk tid. Det blir New York Rangers første hjemmekamp denne sesongen. 

 

Høydepunkter kan sees her

 

 

Calendar

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031