Menn

Lørenskog med sterk seier

Robin Dahlstrøm og Lørenskog herjet i egen hall mot Kongsvinger. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.no
Robin Dahlstrøm og Lørenskog vant fortjent over Storhamar. FOTO: Thomas Granerød | HockeyNorge.no | SportsNorge.no

Lørenskog fikk en tøff start på kampen etter en tidlig scoring fra Storhamar, men kom sterkt tilbake i midtperioden.

TIDLIG LEDELSE AV STORHAMAR

Kampen ble åpnet med et jevnt spill der begge lag hadde et flott pasningsspill, men med få sjanser på mål. Storhamar var det laget som tok vare på sjansene best og gikk opp i ledelsen. Hampus Gustafsson fyrte av et backhand skuff som ble plassert oppe i venstre hjørnet og som ga Storhamar en god åpning på kampen. Lørenskog hadde en mann utvist like etter Storhamar scoringen, men gjorde en bra jobb offensivt som gjorde at Storhamar ikke fikk etablert noe overtallsspill. Storhamar var klart sterkest i den første perioden, men Lørenskog kjempet bra i egen sone som forhindret at det ble flere mål i den første perioden.

LØRENSKOG OPP I LEDELSEN

Lørenskog åpnet midtperioden på en effektiv måte hvor de hadde et godt pasningsspill og flere gode sjanser på mål. Og de fikk til slutt en viktig redusering da Robin Dahlstrøm sendte pucken mellom beina til Robert Hestmann og utlignet til 1-1. Lørenskog spilte mye bedre enn de gjorde i den første perioden, og når de hadde et overtallsspill fikk dem etablert flere sjanser på mål som var nærme å gi dem ledelsen. Storhamar spilte et rotete angrepsspill som gjorde at Lørenskog fikk en to mot en mulighet og denne utnyttet til på best mulig vis. Joacim Sundelius økte ledelsen til 2-1 og viste at dem fortsatt var med i kampen. Lørenskog var klart best i midtperioden og hadde en viktig ledelse når lagene gikk til pause.

RØNNILD GA HÅP TIL STORHAMAR

Lørenskog viste helt klart hvem som var best i kampen. Fem minutter ut i den tredje perioden hadde Storhamar en mann utvist, og dette ga Lørenskog nok en mulighet til å øke ledelsen. Stefan Espeland økte ledelsen til 3-1 etter et lekkert slagskudd fra blålinja. Lørenskog spilte teknisk smart og styrte spillet gjennom hele perioden som gjorde at dem kom til flere sjanser på mål, men Hestmann gjorde en bra innsats foran Storhamar buret og holdt pucken ute. Det løsnet til slutt for Storhamar etter en rotete forsvarsjobb av Lørenskog. Martin Rønnild satt pucken i buret etter en overgang, og reduserte til 2-3 da da gjensto syv minutter av perioden. Lørenskog satte press på Storhamar og da det gjensto 21 sekunder av perioden fikk Storhamar en mann utvist. Storhamar klarte ikke å få noen redusering og Lørenskog kunne juble for en 3-2 seier over Storhamar i det sluttsignalet gikk.

Lørenskog – Storhamar: 3-2 (0-1, 2-0, 1-1)

Skudd: 23-24 (1-7, 14-9, 8-8)

Calendar

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031