Menn

Landslagskeeper går til erkerivalen

Emilie Ilseng Kristiansen, Arkiv foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Emilie Ilseng Kristiansen, Arkivfoto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no

Regjerende Norgesmester- og U18 landslagsspilleren Emilie Ilseng Kristiansen går til Jordal kun tre dager før seriestart.

I et innlegg i VIF Damer sin gruppe på Facebook tidligere i dag kom sjokkmeldingen fra landslagsspilleren.

“Heihei. Etter lang tid i tenkeboksen har jeg nå bestemt meg for å spille for Jordal denne sesongen. Jeg ønsker å takke for fine år i VIF og lykke til i sesongen”

Denne meldingen kom som en stor overraskelse på Vålerenga-spillerne. I sommer hadde jentene et lagmøte der Emilie var en av de som møtte opp og meldte seg klart til tjeneste kommende sesong. Men i oppkjøringen til sesongen har hun kun deltatt på én trening med Vålerenga damer, og ikke vært tilgjengelig for treningskampene mot HV71.

I kjølevannet av treningskampene mot HV71 har det kommet frem at det har vært kontakt mellom Jordal om Emilie Ilseng Kristiansen, hvor Jordal hadde forespurt om hun kunne stå for dem i Trollhättan Hockey Trophy ladies edition.

Emile selv begrunner overgangen slik til HockeyNorge.no | SportsNorge.no;

– Har vært i tenkeboksen lenge, og siden VIF har fått en keeper til nå, og Jordal ikke har noen for øyeblikket endte jeg opp der.

Ingunn Mathilde Anseth i aksjon i Romanshorn. Arkiv Foto: Thomas Granerød/hockeynorge.no
Ingunn Mathilde Anseth i aksjon i Romanshorn. Arkiv Foto: Thomas Granerød/hockeynorge.no

SATSER PÅ ANSETH

I Vålerenga leieren har det lenge vært jobbet med å få inn en keeper som ofte vil være tilgjengelig for trening og kamper.

Ingunn Mathilde Anseth tok på seg keeperutstyret igjen for Vålerenga i treningskampene mot HV71, etter flere år som utespiller for Stavanger Hockey blir hun igjen å se som keeper i Eliteserien.

Hun blir dermed Vålerenga sitt førstevalg i mål når de starter serien borte mot Sparta 1.oktober.

Støtt SportsNorge.no:

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Vi startet med HockeyNorge.no i 2008, en side med mer enn 25.000 følgere på Facebook. I juli 2015 startet vi opp SportsNorge.no, med 40 undersider – «Vi bygger veien mens vi går…». Send saker, bilder og tips til thomas@sportsnorge.no

Calendar

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031